Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9717
Назва: Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла
Автори: Чепелюк, Олександр Миколайович
Чепелюк, Олена Олександрівна
Матусевич, Р. Ю.
Ключові слова: м’ясо-кісткове борошно
моделювання
теплова обробка
перемішуючий пристрій
ширина лопаті
meat and bone meal
modeling
cooking
mixing device
the width of the blade
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Чепелюк, О. М. Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла / О. М. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Р. Ю. Матусевич // Рибне господарство україни. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 16-19.
Короткий огляд (реферат): Удосконалення конструкції робочого органу сприяє інтенсифікації процесу теплової обробки сировини при виробництві м’ясо-кісткового борошна. В результаті моделювання визначено раціональне значення ширини лопаті перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла, що підвищує ефективність виробництва. мясокостной муки. Improving the design of your body helps to intensify the process of heat treatment of raw materials in the production of meat and bone meal. As a result modeling rational set the width of the blade stirring device vacuum horizontal boiler, which increases the efficiency of production
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9717
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.PDF291.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.