Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання.

Опис

Ключові слова

виноград, помадно-кремові цукеркові маси, виноградна паста, продукти переробки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, помадно-кремовые конфетные массы, продукты переработки, виноградная паста, пектин, grape, fondant-cream candy mass, grape paste, processed, pectin

Бібліографічний опис

Каліновська, Т. В. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця // Продовольча індустрія АПК. — 2013. — № 1. — С. 32—34.

Зібрання