Вплив хлібопекарних дріжджів спиртових заводів різних рас на зміни в біополімерах тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження присвячені вивченню якості пресованих дріжджів спиртових заводів та їх вплив на біополімери тіста. Встановлено, що дріжджі спиртових заводів раси Г-112 мають високий вміст відновленого глютатіону та низьку мальтазну активність, що привело до погіршення якості готових виробів. Research examining the quality of pressed yeast distilleries and their effects on biopolymers dough. Found that yeast distilleries race G-112 have a high content of reduced glutathione and low a maltasie ctivity, leading to a deterioration in the quality of finished products.

Опис

Ключові слова

пресовані дріжджі, дріжджі спиртових заводів, глютатіон, мальтазна активність, трегалоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, pressed yeast, yeast distilleries, glutathione, maltasie activity, trehalose

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Вплив хлібопекарних дріжджів спиртових заводів різних рас на зміни в біополімерах тіста / В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Л. І. Бужак // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : Тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня 1996 р. - К.: УДУХТ, 1996. – С. 200.