Fruit jelly marmalade recreational purposes

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

This work is devoted to development of a process of obtaining the fruit and jelly marmalade with pectin as structurant, gelling apple and rhubarb sauce enriched by fruit juice and black elderberry and extracts of herbs (thyme, oregano and violet).

Опис

Ключові слова

marmalade, fruit juice elderberry, water and alcoholic extracts of Thyme, мармелад, сік плодів бузини, водно-спиртові екстракти чебрецю, сок плодов бузины, водно-спиртовые экстракты тимьяна, oregano and viola tricolor, материнки та фіалки триколірної, душицы и фиалки трехцветной, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Bashta, A. Fruit jelly marmalade recreational purposes / A. Bashta, T. Leschinska // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 69.