Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і пектину.
The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree and pectin.

Опис

Ключові слова

білкові і вершкові креми, морквяне і гарбузове пюре, пектин, кафедра технології цукру і підготовки води, albuminous and creamy creams, carrot and pumpkin puree, pectin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Камбулова(Чудік), Ю. В. Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів / Ю. В. Камбулова, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна, У. С. Осипенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 12. - С. 14-18.

Зібрання