Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 1583 (Search time: 0.041 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюреШульга, Оксана Сергіївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2012Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктівІванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович
2016Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатівДраненко, Оксана Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Марія Володимирівна
2011Гідродинамічна структура потоків при проведенні попередньої дефекації дифузійного соку у вертикальному протитечійному апаратіРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович
2011Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні зони рH прогресивної переддефекаціїРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Степаніщенко, Р. В.
2004Ефективність використання лецитину в хлібопеченніПолодюк, Валентина Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович
2004Склад їстівного плівкового покриттяАрсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович
2019Формування та контроль якісних показників соку дитячого «Вітамінного»Казимірчик, Наталія Миколаївна; Попова, Наталія Вікторівна
2012Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butterRashevska, Tamara; Ivanov, Sergey
2017Съедобное покрытие – альтернатива традиционной обработки поверхности мармеладных изделийШульга, Оксана Сергеевна; Притульская, Наталья Владимировна