Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 1512 (Search time: 0.052 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктівІванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович
2008Харчові фосфати в технології м’ясопродуктівСтрашинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
2011Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайнаПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировиниПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2011Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатомПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2010Рибні тюфтельки з фукусом (Патент на винахід № 91455)Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна
2007Разработка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питанияУкраинец, Анатолий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Пешук, Людмила Васильевна; Хиврич, Борис Иванович
2007Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 2)Пасечный, Василий Николаевич; Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна; Сабадаш, Петр Николаевич
2013Композиція для виготовлення шинки з альбуміном (Патент на корисну модель 82891)Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Луцишина, Катерина Анатоліївна