Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 1362 (Search time: 0.08 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Крутое восхождение при поиске экстремума для органолептических свойств водкиКузьмин, Олег Владимирович
2016Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатівДраненко, Оксана Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Марія Володимирівна
2006Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
2005Методика визначення консистенції м’ясаКоваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2014Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктозиМурзін, Андрій Вадимович; Рубан, Ірина Сергіївна; Потривайло, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
2017Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропівКузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Величко, Володимир Михайлович
2017Особливість карпатських чанів для spa процедурКоваль, Ольга Андріївна; Козарук, Дарина Іванівна
2012Рулет рибний функціонального призначення «Атлантіс» (Деклараційний патент на корисну модель № 67390)Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2017Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 117462)Кузьмін, Олег Володимирович; Попович, Ксенія Вікторівна; Обеснюк, Ольга Олегівна; Буй, Лілія Михайлівна; Башняк, Анастасія Романівна
2015Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначенняБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна