Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 1966 (Search time: 0.026 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печерицьЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергеєв, Анатолій Дмитрович; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2012Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробівДробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2013Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пастиКаліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2007Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюреШульга, Оксана Сергіївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2008Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна
2005Суха пшенична клейковина – ефективний поліпшувач якості борошнаДробот, Віра Іванівна
2010Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тістаТесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2017Особенности выбора и использования в хлебопечении высокобелкового растительного сырьяМахинько, Валерий Николаевич; Шаран, Лариса Александровна; Самбурский, Федор Гаврилович
2007Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологійКовбаса, Володимир Миколайович; Устинов, Юрій Васильович
2014Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктозиМурзін, Андрій Вадимович; Рубан, Ірина Сергіївна; Потривайло, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна