Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 23 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого напою «Тархун» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»Захарченко, Ілля Ілхамович
2020Удосконалення елементів GMP системи управління безпечністю тістечок «Картопля» для оператора ринку ТОВ «Київський БКК»Ткаченко, Таісія Павлівна
2020Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності вина столового «Шардоне» для оператора ринку ТОВ «ПТК Шабо»Пошелюзна, Антоніна Ігорівна
2020Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сухих сніданків – кульки з какао «Start» на ПрАТ «Лантманнен Акса»Бочківська, Анна Олександрівна
2020Удосконалення системи управління безпечністю виробництва філе курячого для оператора ринку ПрАТ «Миронівська птахофабрика»Бежинець, Юрій Васильович
2020Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сирка ТМ «Слов’яночка» на ПрАТ «Вімм – Білль – Данн Україна»Соколець, Тетяна Олександрівна
2021Розроблення рекомендацій щодо удосконалення плану НАССР виробництва лимонаду на ПрАТ “Фірма Полтавпиво”Колесникова, Олександра Михайлівна
2021Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»Волоконська, Оксана Василівна
2021Розроблення плану НАССР для виробництва пива світлого з обліпихоюПлахотнюк, Марина Олександрівна
2021Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі отримання сиропуРигас, Євгенія Олегівна