Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 161-168 of 168 (Search time: 0.025 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Удосконалення системи управління безпечності виробництва сидру яблучного для оператора ринку ПрАТ «Карлсберг Україна»Грицай, Євгеній Володимирович
2021Удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із хімічними речовинами при виробництві кефіру вітамінізованого для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Догойда, Владислав Миколайович
2021Удосконалення системи управління безпечністю виробництва соку яблучного для оператора ринку «Білоцерківський консервний завод»Костюк, Альона Вадимівна
2021Удосконалення системи управління безпечністю багету «Гречаного» для оператора ринку ТОВ «Сільпо-Фуд»Негода, Дар’я Едуардівна
2021Investigation of the effect dried food products on the properties of the butter mixture during storageVasheka, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Frolova, Natalia; Ustymenko, Ihor; Havrysh, Andrey; Skyrda, Olena; Matyiashchuk, Olena; Fedak, Natalia; Hubenia, Vyacheslav; Lulka, Alexander
2021-01-27Investigation of particle size distribution of grinded amber by electropulse discharges in a liquid mediumChornyi, Valentyn; Kharchenko, Yevgen; Mysiura, Taras; Popova, Nataliia; Zavialov, Volodymyr
2021Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезамуЯнчик, Марія Володимирівна; Кійко, Вікторія Вікторівна; Мазур, Мар’яна Володимирівна
2021Application of the Inverse Chronopotentiometry Method to Control the Content of Toxic Elements in Refining ProductionMelnyk, Oksana; Galimova, V.; Radzievska, Irina; Marynin, Andriy