Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 161-168 of 168 (Search time: 0.025 seconds).
previous
1
...
14
15
16
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Удосконалення системи управління безпечності виробництва сидру яблучного для оператора ринку ПрАТ «Карлсберг Україна»
Грицай, Євгеній Володимирович
2021
Удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із хімічними речовинами при виробництві кефіру вітамінізованого для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Догойда, Владислав Миколайович
2021
Удосконалення системи управління безпечністю виробництва соку яблучного для оператора ринку «Білоцерківський консервний завод»
Костюк, Альона Вадимівна
2021
Удосконалення системи управління безпечністю багету «Гречаного» для оператора ринку ТОВ «Сільпо-Фуд»
Негода, Дар’я Едуардівна
2021
Investigation of the effect dried food products on the properties of the butter mixture during storage
Vasheka, Oksana
;
Niemirich, Oleksandra
;
Frolova, Natalia
;
Ustymenko, Ihor
;
Havrysh, Andrey
;
Skyrda, Olena
;
Matyiashchuk, Olena
;
Fedak, Natalia
;
Hubenia, Vyacheslav
;
Lulka, Alexander
2021-01-27
Investigation of particle size distribution of grinded amber by electropulse discharges in a liquid medium
Chornyi, Valentyn
;
Kharchenko, Yevgen
;
Mysiura, Taras
;
Popova, Nataliia
;
Zavialov, Volodymyr
2021
Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезаму
Янчик, Марія Володимирівна
;
Кійко, Вікторія Вікторівна
;
Мазур, Мар’яна Володимирівна
2021
Application of the Inverse Chronopotentiometry Method to Control the Content of Toxic Elements in Refining Production
Melnyk, Oksana
;
Galimova, V.
;
Radzievska, Irina
;
Marynin, Andriy
Discover
Author
17
Мисюра, Тарас Григорович
17
Попова, Наталія Вікторівна
13
Зав'ялов, Володимир Леонідович
13
Чорний, Валентин Миколайович
10
Чорна, Анастасія Іванівна
6
Божко, Анастасія Юріївна
5
Мельник, Оксана Петрівна
4
Дричик, Марія Юріївна
4
Казимірчик, Наталія Миколаївна
3
Melnyk, Oksana
.
next >
Subject
30
система НАССР
24
система управління безпечністю
23
програми-передумови
19
оператор ринку
18
кафедра процесів і апаратів харчо...
18
органолептичні показники
17
фізико-хімічні показники
12
НАССР
11
виробництво
10
план НАССР
.
next >
Date issued
89
2021
79
2020
Has File(s)
168
true