Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 168 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Макаронні вироби підвищеної харчової цінності (Патент на корисну модель № 143119)
Чорна, Анастасія Іванівна
;
Дричик, Марія Юріївна
2020
Віброекстрактор періодичної дії (Патент на корисну модель № 143983)
Зав'ялов, Володимир Леонідович
;
Мисюра, Тарас Григорович
;
Попова, Наталія Вікторівна
;
Чорний, Валентин Миколайович
2020
Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска»
Божко, Анастасія Юріївна
;
Чорна, Анастасія Іванівна
2020
Управління безпекою макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі
Чорна, Анастасія Іванівна
;
Дричик, Марія Юріївна
2020
Підвищення харчової цінності з додаванням порошку лушпиння цибулі
Дричик, Марія Юріївна
;
Чорна, Анастасія Іванівна
2020
Управління якістю кондитерського підприємства
Божко, Анастасія Юріївна
;
Чорна, Анастасія Іванівна
2020
Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска»
Божко, Анастасія Юріївна
;
Чорна, Анастасія Іванівна
2020
Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК»
Божко, Анастасія Юріївна
;
Чорна, Анастасія Іванівна
2020
Нові правила інформування споживачів щодо харчових продуктів
Дричик, Марія Юріївна
;
Чорна, Анастасія Іванівна
2020
Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів
Божко, Анастасія Юріївна
;
Чорна, Анастасія Іванівна
Discover
Author
17
Мисюра, Тарас Григорович
17
Попова, Наталія Вікторівна
13
Зав'ялов, Володимир Леонідович
13
Чорний, Валентин Миколайович
10
Чорна, Анастасія Іванівна
6
Божко, Анастасія Юріївна
5
Мельник, Оксана Петрівна
4
Дричик, Марія Юріївна
4
Казимірчик, Наталія Миколаївна
3
Melnyk, Oksana
.
next >
Subject
30
система НАССР
24
система управління безпечністю
23
програми-передумови
19
оператор ринку
18
кафедра процесів і апаратів харчо...
18
органолептичні показники
17
фізико-хімічні показники
12
НАССР
11
виробництво
10
план НАССР
.
next >
Date issued
89
2021
79
2020
Has File(s)
168
true