Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 4751-4760 of 4806 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Changes in the structural and mechanical properties of bakery products with the addition of buckwheat branShevchenko, Anastasiia
2021Дослідження поведінки неглазурованих помадних цукерок з частковою заміною цукру на полідекстрозу під час їх зберіганняОнофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Марцинкевич, Леся Валентинівна
2021Исследование влияния различных сахаров на параметры уваривания сиропов для помадных конфет на их основеДорожинская, Оксана Сергеевна; Кохан, Елена Александровна
2021Застосування харчової добавки полідекстрози (Е-1200) під час розробки помадних цукерок зниженої калорійності та глікемічностіГрицайова, Анна Олександрівна; Остапенко, Єлизавета Володимирівна; Дорожинська, Оксана Сергіївна
2021Прогнозування поведінки неглазурованих помадних цукерок зі зниженою калорійністю та глікемічністю під час їх зберіганняДорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна
2021Дослідження температури кипіння розчинів різних цукрівДорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна
2021Technology of bakery products with carotene-containing plant raw materialsHryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia; Hrabovskyi, Vladyslav
2021Stabilazers in technology of gluten-free productsHryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia
2021Influence of artichoke powder on microbiological and biochemical processes in the dough in the process of manufacturing bakery productsShevchenko, Anastasiia
2021Dynamics of springy systems of packaging lines for food productsSokolenko, Anatoly; Shevchenko, Oleksandr; Stepanets, Oleg; But, Serhiy; Shevchenko, Anastasiia