Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 43 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюреШульга, Оксана Сергіївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2007Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологійКовбаса, Володимир Миколайович; Устинов, Юрій Васильович
2002Консистенція страв швидкого приготуванняРомашко, Олена Василівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько (Облап), Людмила Василівна
2008Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктівШульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Іщенко, Микола Володимирович; Петрова, Жанна Олександрівна
2007Нові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів у виробництві екструзійних продуктівКовбаса, Володимир Миколайович
2005Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінностіКовбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Шаран, Андрій Васильович; Піддубний, Володимир Антонович
2007Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюреШульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2000Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдеріКовбаса, Володимир Миколайович
2015Термогравіметричне дослідження екструдованих та нативних видів крохмалюПічкур, Віталій Яковлевич; Лазаренко, Максим Михайлович; Алєксєєв, Олександр Миколайович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Лазаренко, Михайло Васильович
2011Вплив процесу еструзії на крохмаль екструзійних картоплепродуктівШульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Сергій Іванович