Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
1995Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович
1996Вплив температури на якісні зміни білкаКовбаса, Володимир Миколайович
1996Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробкиКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Гайдук, В. В.; Терлецька, Віта Альбертівна; Дячук, Олександра Володимирівна
1996Вплив пшеничного екструдованого борошна на процес кислотонакопичення в хлібному тістіКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Олефіренко, В. М.
1997Розрахунок рецептур сухих сніданків із збалансованим амінокислотним складом за допомогою математичного моделюванняМиронова, Наталія Геннадіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
1996Хімічні модифікації білка в процесі термовологообробкиКовбаса, Володимир Миколайович
1997Розробка нових продуктів екструзійної технології профілактичної діїКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ляшенко, Оксана Миколаївна
1996Зернові екструдовані матеріали - поліпшувачі хлібопекарського виробництваКовальов, Олександр Володимирович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шепеля, Н. В.
1996Перетворення складових компонентів сировини в процесі екструзіїКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Н. В.
1996Застосування екструзійної технології для виробництва хрумкого хлібаКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Н. В.