Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 30 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Спосіб виробництва масляної пасти (Патент на корисну модель № 139564)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Миколів, Іван Михайлович
2020Продукти переробки сироватки як рецептурні компоненти у складі морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Реалізації ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів на основі молочної сироваткиКузьмик, Ульяна Геннадіївна
2020Ферментація сироватки молочної як один з методів переробки вторинної молочної сировиниМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2020Доцільність застосування комплексу білків у рецептурному складі морозива ацидофільно-сироватковогоМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2020Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництваМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2021Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузіМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Точкова, Оксана Василівна
2021Обгрунтування вибору натуральних емульгаторів у технології молоковмісних продуктівБелемець, Тетяна Олександрівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2021Дослідження впливу електрогідравлічної обробки як перспективного методу обробки водиМаринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2021Перспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертівШвайко, Роман Васильович; Кириченко, Оксана Василівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна