Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 32 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Наукове обгрунтування доцільності застосування борошна зі спельти у складі молочних продуктів десертного призначенняПоліщук, Галина Євгеніївна; Борова, Марина Павлівна; Михалевич, Артур Петрович
2020Ферментація сироватки молочної як один з методів переробки вторинної молочної сировиниМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2020Доцільність застосування комплексу білків у рецептурному складі морозива ацидофільно-сироватковогоМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2020Досвід країн ЄС щодо альтернативного паковання для харчових продуктівМихалевич, Артур Петрович; Салавор, Оксана Мирославівна
2020Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництваМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2020Перспективи використання демінералізованої ферментованої молочної сироватки у складі морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Михалевич, Артур Петрович
2021Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного (Патент на винахід № 123243)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович
2021Склад суфле молочно-рослинного (Патент на винахід № 123242)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович
2021Особенности кислотного и ферментативного гидролиза протопектина овощного сырья, предназначенного для использования в составе мороженогоСапига, Виктория Ярославовна; Михалевич, Артур Петрович; Полищук, Галина Евгеньевна
2021Спосіб виробництва запіканки овочевої (Патент на винахід № 123469)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович