Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 29 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м’ясних паштетівМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Бреус, Наталія Миколаївна
2020Розширення асортименту варених м’ясних продуктів для харчування дітей шкільного вікуГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Давиденко, Андрій Володимирович; Манькова, Валентина Вікторівна
2020Удосконалення технології сосисок з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жируГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Солод, Анна Олександрівна
2020Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки кровіГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Рибальченко, Дмитро Юрійович
2020Удосконалення сосисок з використанням цільної крові для спеціального харчуванняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Рибальченко, Дмитро Юрійович
2020Удосконалення технології реструктурованих шинокГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гуралевич, Анна Ярославівна
2020Розроблення рецептур м'ясних продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичної діїГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Сімонова, Ірина Іллівна
2020Розширення асортименту ковбасних виробів спеціального призначенняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Сімонова, Ірина Іллівна
2020Моделювання рецептур сосисок спеціального призначення з використанням цільної кровіГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Сімонова, Ірина Іллівна
2020Розроблення м'ясних продуктів для спеціального харчуванняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Грищенко, Олексій Анатолійович; Гуралевич, Анна Ярославівна