Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 29 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м’ясних паштетів
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Бреус, Наталія Миколаївна
2020
Розширення асортименту варених м’ясних продуктів для харчування дітей шкільного віку
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Давиденко, Андрій Володимирович
;
Манькова, Валентина Вікторівна
2020
Удосконалення технології сосисок з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Солод, Анна Олександрівна
2020
Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки крові
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Рибальченко, Дмитро Юрійович
2020
Удосконалення сосисок з використанням цільної крові для спеціального харчування
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Рибальченко, Дмитро Юрійович
2020
Удосконалення технології реструктурованих шинок
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Гуралевич, Анна Ярославівна
2020
Розроблення рецептур м'ясних продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичної дії
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Сімонова, Ірина Іллівна
2020
Розширення асортименту ковбасних виробів спеціального призначення
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Сімонова, Ірина Іллівна
2020
Моделювання рецептур сосисок спеціального призначення з використанням цільної крові
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Сімонова, Ірина Іллівна
2020
Розроблення м'ясних продуктів для спеціального харчування
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Москалюк, Оксана Євгеніївна
;
Грищенко, Олексій Анатолійович
;
Гуралевич, Анна Ярославівна
Discover
Author
27
Гащук, Олександра Ізидорівна
6
Гуралевич, Анна Ярославівна
5
Давиденко, Андрій Володимирович
4
Манькова, Валентина Вікторівна
3
Медяник, Марія Олександрівна
3
Сімонова, Ірина Іллівна
2
Головачко, Валерій Михайлович
2
Грищенко, Олексій Анатолійович
2
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'...
2
Мельник, Ірина Олегівна
.
next >
Subject
29
кафедра технології м’яса і м’ясни...
7
м'ясо птиці
6
poultry
5
poultry meat
5
sausages
4
animal proteins
4
protein-fat emulsion
4
turkey meat
4
білково-жирова емульсія
4
м’ясо птиці
.
next >
Date issued
16
2020
13
2021
Has File(s)
29
true