Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 32 (Search time: 0.013 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання лікарської сировини в технології морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович
2020Удосконалення технології соусів для балансу Вата-дошаНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Дорошкевич, Руслан Юрійович
2020Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції КапхаДорошкевич, Руслан Юрійович; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2020Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначенняНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна
2020Вдосконалення рецептурного складу шоколадного брауніНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина Сергіївна
2020Аюрведичні властивості сухих сніданків з яблукНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дорошкевич, Руслан Юрійович
2020Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначенняНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна
2020Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типуНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович
2020Морозиво для балансування капхи-дошіНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дорошкевич, Руслан Юрійович
2020Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Володимир Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна