Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 34 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Вплив порошку базиліку на харчову і біологічну цінність лляних чіпсівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2020Виробництво ферментованого соку столового буряку для оздоровчого харчуванняСтеценко, Наталія Олександрівна
2021Використання насіння льону при створенні напоїв оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Чемелєва, Юлія Михайлівна
2021Використання мінералізованої добавки для збагачення житнього хліба для спецконтингентівГойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2021Використання кейс-методу у процесі професійно-практичної підготовки фахівців з харчових технологійСтеценко, Наталія Олександрівна
2021Розроблення способу виробництва функціонального збагачувача антиоксидантної дії на основі плодів помело та контроль його якостіСтеценко, Наталія Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2021Дослідження фізико-хімічних властивостей сировини та напівфабрикатів у виробництві безглютенових кексівГалушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2021Вивчення умов створення кисломолочного напою з імуномодулюючими властивостямиСкидан, Єлизавета Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2021Створення кисломолочного соусу функціонального призначенняЛешковят, Ольга Василівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2021Йогурт на основі козячого молока для дитячого харчуванняВінярська, Владислава Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна