Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 35 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатівАбовян, Софія Олегівна; Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Удосконалення технології сушіння окуня звичайногоЦвік, Вікторія Сергіївна; Квашук, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Удосконалення технології в’ялення ляща звичайногоАбовян, Софія Олегівна; Гапон, Марина Михайлівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Євчук, Яна Валеріївна
2020Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництвіТищенко, Людмила Миколаївна; Пилипчук, Оксана Станіславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Дослідження втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Андрусіник, Анастасія Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Рублені рибні напівфабрикати з карасяЛукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2021Плоди глоду - як сировина для продуктів лікувально-профілактичного призначенняЄвчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2021Перспективи використання плодів глоду для виготовлення продукції лікувально-профілактичного призначенняЄвчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Удосконалення рибних рублених напівфабрикатів з карасяЛукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Перспективи виробництва натуральних харчових барвників в УкраїніГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович