Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 165 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання софори японської як нетрадиційної сировини у пивоварній промисловостіБойко, Марина Іванівна
2020Cтан води в розчинах біополімерівМельник, Оксана Петрівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2020Сучасний стан розвитку органічного виробництва в УкраїніМельник, Оксана Петрівна; Кійко, Вікторія Вікторівна; Янчик, Марія Володимирівна
2020Застосування концепції кайзен на підприємствах харчової промисловостіМельник, Оксана Петрівна; Казимірчик, Наталія Миколаївна
2020Спосіб кількісного визначення бурштинової кислоти в екстрактах бурштинуЧорний, Валентин Миколайович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Зав'ялов, Володимир Леонідович
2020Антимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктівШульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій Іванович
2020Застосування люмінісцентного методу для аналізу якості тропічних та субтропічних фруктівМельник, Оксана Петрівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2020Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберіганняВашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович
2020Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністюРашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2020Вирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення УкраїниСидор, Василь Михайлович