Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 218 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
...
22
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Спосіб виробництва масляної пасти (Патент на корисну модель № 139564)
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Яценко, Ольга Володимирівна
;
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
;
Фролова, Наталія Епінетівна
;
Миколів, Іван Михайлович
2020
Склад кефіру, збагаченого білком (Патент на корисну модель № 139544)
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Костенко, Олена Валентинівна
2020
Порівняльний аналіз умов активації функціонально-технологічних властивостей овочевої сировини для застосування у складі морозива
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
2020
Наукове обгрунтування доцільності застосування борошна зі спельти у складі молочних продуктів десертного призначення
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Борова, Марина Павлівна
;
Михалевич, Артур Петрович
2020
Продукти переробки сироватки як рецептурні компоненти у складі морозива
Басс, Оксана Олександрівна
;
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2020
Дослідження впливу електроіскрового оброблення на білки молочної сироватки
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Білик, Олена Анатоліївна
;
Дубівко, Анастасія Сергіївна
;
Висоцький, Олександр Олександрович
;
Швець, Д. П.
2020
Наукові та технологічні аспекти електрофізичного способу спрямованого збагачення молочної сироватки магнієм
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2020-01-18
Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with protein
Mykhalevych, Artur
;
Polishchuk, Galyna
2020
Перспективи використання сухих багатокомпонентних концентратів на основі молочної сироватки в технології хліба пшеничного
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Білик, Олена Анатоліївна
2020
Starch syrups as substitutes for sugar and milk powder in ice cream
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
;
Polishchuk, Galyna
;
Bass, Oksana
Discover
Author
49
Поліщук, Галина Євгеніївна
30
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
30
Михалевич, Артур Петрович
29
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
29
Сапіга, Вікторія Ярославівна
24
Polishchuk, Galyna
22
Mykhalevych, Artur
22
Osmak (Fedchenko), Tetiana
22
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'...
18
Грек, Олена Вікторівна
.
next >
Subject
36
морозиво
30
ice cream
18
кафедра технології ресторанної і ...
14
whey
13
сироватка
12
молочна сироватка
12
сир кисломолочний
11
whey protein concentrate
11
концентрат сироваткових білків
10
технологія
.
next >
Date issued
113
2021
105
2020
Has File(s)
218
true