Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 151 (Search time: 0.024 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Спосіб виробництва масляної пасти (Патент на корисну модель № 139564)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Миколів, Іван Михайлович
2020Оптимізація технологічних режимів кислотного гідролізу картопляного крохмалюАлєксєєнко, Маргарита Сергіївна; Літвяк, Владімір Владіміровіч; Сиса, А. Г.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Галенко, Олег Олександрович
2020Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м’ясних паштетівМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Бреус, Наталія Миколаївна
2020Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики сосисокПасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2020Дослідження показників якості м’ясних напівфабрикатів після додавання молочної сировиниЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна; Бірюк, Юлія Вікторівна
2020Розроблення напівфабрикатів з використанням рослинних добавок та молочних білківЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна; Бірюк, Юлія Вікторівна
2020Розроблення напівфабрикатів з використанням рослинних добавок та молочних білківЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Шевченко, Іванна Юріївна; Бірюк, Юлія Вікторівна
2020Дослідження фізико-хімічних показників пельменів із сиром сулугуні та сироваткоюЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна; Бірюк, Юлія Вікторівна
2020Виявлення впливу казеїну на показники якості морозива з різним вмістом жируПоліщук, Галина Євгеніївна; Бреус, Наталія Миколаївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Ножечкіна-Єрошенко, Галина Миколаївна; Семко, Тетяна Василівна
2020Оцінка впливу ферментного припарату протосубтиліну на м'ясну сировинуСтрашинський, Ігор Мирославович; Ромазан, Олександр Вікторович