Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 212 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
22
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Спосіб виробництва масляної пасти (Патент на корисну модель № 139564)
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Яценко, Ольга Володимирівна
;
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
;
Фролова, Наталія Епінетівна
;
Миколів, Іван Михайлович
2020
Використання лікарської сировини в технології морозива
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Устименко, Ігор Миколайович
2020
Склад кефіру, збагаченого білком (Патент на корисну модель № 139544)
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Костенко, Олена Валентинівна
2020
Определение оптимальной концентрации фруктового компонента в десертах
Корецкая, Ирина Львовна
;
Зинченко, Татьяна Владимировна
;
Полевик, Владимир Викторович
2020
Удосконалення технології соусів для балансу Вата-доша
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Гаврильченко, Поліна Михайлівна
;
Дорошкевич, Руслан Юрійович
2020
Expanding the range of drinks in the restaurant business establishments using pectin
Kovalchuk, Svitlana
;
Nakonechna (Martyniuk), Alina
2020
Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції Капха
Дорошкевич, Руслан Юрійович
;
Гаврильченко, Поліна Михайлівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2020
Організація харчування студентів
Рибас, Є. І.
;
Лисенко, М. І.
;
Корецька, Ірина Львівна
2020
Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертів
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2020
Котлети курячи з топі соняшником (Деклараційний патент на корисну модель № 141339)
Польовик, Володимир Вікторович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Яценко, Ганна Юріівна
;
Матиящук, Олена Володимирівна
Discover
Author
40
Нєміріч, Олександра Володимирівна
39
Устименко, Ігор Миколайович
19
Стукальська (Іванова), Наталія Ми...
17
Гавриш, Андрій Володимирович
14
Корецька, Ірина Львівна
14
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
14
Павлюченко, Олена Станіславівна
14
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
13
Фурманова, Юлія Петрівна
12
Kuzmin, Oleg
.
next >
Subject
27
організаційна структура
27
харчова емульсія
26
food emulsion
25
схема технологічного процесу
24
заклад ресторанного господарства
22
конкурентоспроможність
18
кафедра технології молока і молоч...
16
кафедра готельно-ресторанної справи
14
blended oil
14
nutritional value
.
next >
Date issued
122
2021
90
2020
Has File(s)
212
true