Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 123 (Search time: 0.014 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Covid-19Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
2020Теоретичні аспекти розробки інтелектуальних складових для формування управлінських рішень з охорони праці на підприємствіСірик, Аліна Олегівна
2020Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів (НАССР)Труш, Юлія Леонідівна
2020Іновації як фактор забезпечення конкурентоспроможності підприємстваТітарчук, Анна Сергіївна
2021Напрямки зменшення дебіторської заборгованості підприємстваТруш, Юлія Леонідівна; Морозюк, Надія Миколаївна
2021Обґрунтування підготовчого етапу розробки плану НАССР в системі безпечності та якості харчової продукції на підприємствах харчової промисловостіТруш, Юлія Леонідівна
2020Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловостіТруш, Юлія Леонідівна
2020Analysis of reasons, circumstances and consequences of manufacturing traumatism during production of main pharmaceutical products and pharmaceutical preparationsEvtushenko, Olga; Siryk, Alina; Zomchak, Viktoriya
2020Досвід впровадження системи екологічного менеджменту на підприємства олійно-жирової галузіДраган, Олена Іванівна; Чеснік, Наталія Миколаївна
2020Практичні аспекти удосконалення екологічного менеджменту на підприємствахДраган, Олена Іванівна; Бергер, Аліна Дмитрівна