Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Антимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктівШульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій Іванович
2020Макаронні вироби підвищеної харчової цінності (Патент на корисну модель № 143119)Чорна, Анастасія Іванівна; Дричик, Марія Юріївна
2020Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска»Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Управління безпекою макаронних виробів з додаванням лушпиння цибуліЧорна, Анастасія Іванівна; Дричик, Марія Юріївна
2020Підвищення харчової цінності з додаванням порошку лушпиння цибуліДричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Управління якістю кондитерського підприємстваБожко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска»Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК»Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Нові правила інформування споживачів щодо харчових продуктівДричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктівБожко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна