Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 168 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Використання софори японської як нетрадиційної сировини у пивоварній промисловості
Бойко, Марина Іванівна
2020
Cтан води в розчинах біополімерів
Мельник, Оксана Петрівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2020
Сучасний стан розвитку органічного виробництва в Україні
Мельник, Оксана Петрівна
;
Кійко, Вікторія Вікторівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2020
Застосування концепції кайзен на підприємствах харчової промисловості
Мельник, Оксана Петрівна
;
Казимірчик, Наталія Миколаївна
2020
Спосіб кількісного визначення бурштинової кислоти в екстрактах бурштину
Чорний, Валентин Миколайович
;
Мисюра, Тарас Григорович
;
Попова, Наталія Вікторівна
;
Зав'ялов, Володимир Леонідович
2020
Антимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктів
Шульга, Оксана Сергіївна
;
Чорна, Анастасія Іванівна
;
Шульга, Сергій Іванович
2020
Застосування люмінісцентного методу для аналізу якості тропічних та субтропічних фруктів
Мельник, Оксана Петрівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2020
Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберігання
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Устименко, Ігор Миколайович
2020
Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністю
Рашко, Яніна Миколаївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2020
Вирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення України
Сидор, Василь Михайлович
Discover
Author
17
Мисюра, Тарас Григорович
17
Попова, Наталія Вікторівна
13
Зав'ялов, Володимир Леонідович
13
Чорний, Валентин Миколайович
10
Чорна, Анастасія Іванівна
6
Божко, Анастасія Юріївна
5
Мельник, Оксана Петрівна
4
Дричик, Марія Юріївна
4
Казимірчик, Наталія Миколаївна
3
Melnyk, Oksana
.
next >
Subject
30
система НАССР
24
система управління безпечністю
23
програми-передумови
19
оператор ринку
18
кафедра процесів і апаратів харчо...
18
органолептичні показники
17
фізико-хімічні показники
12
НАССР
11
виробництво
10
план НАССР
.
next >
Date issued
89
2021
79
2020