Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.007 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Удосконалення системи управління безпечністю виробництва молока незбираного згущеного з цукром на ПрАТ «Ічнянський МКК»Чайка, Неля Володимирівна
2020Удосконалення плану НАССР системи управління безпечністю хліба «Петрівський» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»Рудчик, Дарина Павлівна
2020Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сирка ТМ «Слов’яночка» на ПрАТ «Вімм – Білль – Данн Україна»Соколець, Тетяна Олександрівна
2021Розроблення рекомендацій щодо удосконалення плану НАССР виробництва лимонаду на ПрАТ “Фірма Полтавпиво”Колесникова, Олександра Михайлівна
2021Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»Волоконська, Оксана Василівна
2021Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льонуБучинська, Дарія Віталіївна
2021Удосконалення систем управління безпечністю виробництва йогурту з морквяно-гарбузовим наповнювачем за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007Хніпель, Марія Олександрівна
2021Удосконалення системи управління безпечністю виробництва томатів консервованих цілих із зеленню для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн»Луняєва, Валерія Сергіївна
2021Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива світлого фільтрованого на ПрАТ «Оболонь»Білаш, Богдан Андрійович
2021Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива «Cronenbourg 1664 Blanc» для оператора ринку ПрАТ «Carlsberg Ukrainе»Вєтрова, Вероніка Олегівна