Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Розроблення рекомендацій щодо удосконалення плану НАССР виробництва лимонаду на ПрАТ “Фірма Полтавпиво”Колесникова, Олександра Михайлівна
2021Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»Волоконська, Оксана Василівна
2021Розроблення плану НАССР для виробництва пива світлого з обліпихоюПлахотнюк, Марина Олександрівна
2021Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі отримання сиропуРигас, Євгенія Олегівна
2021Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»Ляпкало, Вікторія Сергіївна
2021Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого пастеризованого для оператора ринку «Оболонь»Пособчук, Валерія Володимирівна
2021Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Гірчичний» для оператора ринку ТОВ «Бахмут хліб»Анісімова, Варвара Володимирівна