Перегляд за Автор "Головко, Ольга Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики(2017) Антоненко, Ірина Ярославівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Безпала, Ольга Василівна; Божук, Тетяна; Бондар, Наталія Петрівна; Бугаєва, Олена; Вітряк, Оксана Павлівна; Гембець, Алла Вікторівна; Головко, Ольга Миколаївна; Гринюк, Олег Юрійович; Грянило, Анжеліка Василівна; Заварзіна, Валерія; Зваричук, Едуард Олександрович; Іванов, Андрій Миколайович; Казанцева, Катерина Анатоліївна; Калмикова, Ірина Семенівна; Ковешніков, Володимир Сергійович; Мазурець, Роман Русланович; Масляк, Петро Олексійович; Марцин, Тетяна Олександрівна; Меліх, Олена Олександрівна; Мельник, Ірина Леонідівна; Нездоймінов, Сергій Георгійович; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна; Поколодна, Марія Миколаївна; Руднєва, Марина Григорівна; Саркісян, Ганна Овсепівна; Сологуб, Юрій Іванович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Ткаченко, Любов Володимирівна; Хорохоріна, ВалеріяВикладено сучасні підходи до сутності, соціально-економічних функцій та особливостей розвитку еногастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, типових продуктів, страв і напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України. Досліджено міжнародний досвід розвитку винного та гастрономічного туризму. Представлена проблематика інноваційних засад формування туристичних продуктів з урахуванням потенціалу еногастрономічного туризму в Україні та регіонах. Modern approaches to the essence, socio-economic functions and features of the enhastronomy tourism development , the tourist potential of culinary traditions estimation , typical products, dishes and beverages, and food behavior of the population of different regions of Ukraine are presented. The international experience of wine and gastronomic tourism development is explored. The problem of innovative principles of tourism products formation taking into account the potential of enogastronomic tourism in Ukraine and regions is presented.Документ Модель ABC в систем і обліку витрат(2014) Головко, Ольга Миколаївна; Осадча, Ганна ГригорівнаМетод обліку і калькулювання витрат за функціями (Activity-Based Costing, скорочено АВС) виник у США і поширився з кінця 1980-х років завдяки роботам Г. Бере, Р. Купера, Т. Джонсона, Р. Каплана. Цей метод використовують близько 10% великих компаній, у тому числі в США, Великобританії, континентальної Європі, Австралії. Універсальність методу дозволяє його використовувати на виробничих підприємствах, в організаціях оптової та роздрібної торгівлі, сфери послуг.годов благодаря работам Г. Берет, Р. Купера, Т. Джонсона, Р. Каплана. The method of accounting and calculation of costs in function (Activity-Based Costing, abbreviated ADR) originated in the United States and has spread from the late 1980s through the work of G. Beret, G. Cooper, T. Johnson, R. Kaplan. This method is used about 10% of large companies, including US, UK, continental Europe, and Australia. The versatility of the method allows its use in manufacturing enterprises, organizations wholesale and retail trade, services.Документ Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв(2005) Головко, Ольга МиколаївнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.07.- Технологія продуктів бродіння. – Національний університет харчових технологій, Київ, 2004. Робота присвячена удосконаленню технології соків та напоїв із нетрадиційної рослинної сировини. На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень дано наукове обґрунтування доцільності використання та оптимізації способів перероблення яблук, ягід та квіток бузини чорної, ягід калини, м’яти перцевої. Визначено технологічні параметри приготування соку з ягід калини та бузини чорної з використанням пектолітичних та протеолітичних ферментних препаратів мікробного походження, тривалість і температуру витримки та приготування настою м’яти, напою з квіток бузини; встановлено режим стерилізації. На основі проведених аналітичних та експериментальних досліджень дано наукове обґрунтування доцільності й розроблено оптимальні режими перероблення нетрадиційних видів сировини. Розроблено та затверджено необхідну нормативно-технічну документацію на нові напої. Виробництво напоїв освоєно на Мукачівському консервному заводі. Dissertation for the degree of Candidate of Technical Sciences specialty 05.18.07. - Technology fermentation. - National University of Food Technologies, Kyiv, 2004. The work is dedicated to improving the technology of juices and beverages with Alternative herbal products. On the basis of theoretical and experimental studies given the scientific rationale for the use and optimization methods processing apples, berries and flowers of elderberry, viburnum berries, peppermint. The technological parameters juicing berries of viburnum and elderberry using pectinase and proteolytic enzymes of microbial origin, duration and temperature of exposure and infusion of mint, drink with elder flowers, set to sterilization. On the basis of analytical and experimental studies given scientific rationale and developed optimum conditions processing alternative raw materials. Developed and adopted the necessary legal and technical documentation for new drinks. Beverage industry developed at Mukachevo cannery.