root.skip-to-content
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Переглянути за автором
05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Постійне посилання зібрання
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7367
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд 05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів за Автор
Перейти
Зараз показуємо
1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
1
Заморська, Ірина Леонідівна
1
Кулик, Аліна Степанівна
1
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
1
Писарєв, Максим Григорович
1
Погарський, Олексій Сергійович
1
Прісс, Олеся Петрівна
1
Худік, Людмила Миколаївна
1
Євчук, Яна Валеріївна
1
Іващенко, Катерина Юріївна
1