05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів за Автор "Євчук, Яна Валеріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Удосконалення технології сушіння плодів глоду(2012) Євчук, Яна ВалеріївнаДисертаційну роботу присвячено дослідженню і удосконаленню різних способів сушіння районованих та перспективних сортів глоду. В роботі використано нетрадиційну лікарську сировину – плоди глоду, подано їх харчову, біохімічну і фізичну характеристику, що дозволяє розширити асортимент сухофруктів-напівфабрикатів, як вихідного матеріалу для виготовлення препаратів лікувально-профілактичного призначення. Dissertation work is sanctified to research and improvement of different methods of drying of the districted and perspective sorts of hawthorn. Unconventional medical raw material is in process used – the garden-stuffs of hawthorn, they are given food, biochemical and physical description, that allows to extend assortment of ready to cook fruit-foods, as a feedstock for making of preparations of the medical and preventive setting.