Перегляд за Автор "Ємцева, І. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розвиток інноваційної діяльністі як умова забезпечення конкурентоспроможності підприємств(2012) Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, І. В.Сучасний стан справ у вітчизняній м'ясній галузі доводить необхідність її реформування, з метою збільшення її конкурентоспроможності в умовах глобалізації світової економіки. В статті розглянуто основні проблеми діяльності м'ясної галузі України, причини, які привели галузь до сучасного стану. Визначено обсяг виробництва та споживання м'яса та м'ясної продукції в Україні, вплив обсягів імпорту м'яса на внутрішні ціни та обсяги її реалізації. Зроблено висновок, що стан справ у м'ясній галузі загрожує продовольчій безпеці країни. The current situation in the domestic meat industry proves the need to reform, in order to increase its competitiveness in a globalized world economy. In the article the basic problems of the meat industry Ukraine, the causes that led to the current state of the industry. Determined volume of production and consumption of meat and meat products in Ukraine, the impact of imports on domestic meat prices and volumes of sales. It is concluded that the situation in the meat industry threatens food security.