Перегляд за Автор "Івасенко, Максим Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Бозон Хіггса: що являє собою нова частинка?(2016) Івасенко, Максим Олександрович; Гриненко, Віталій; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Баглюк, Сергій ВолодимировичСеред усіх елементарних частинок бозон Хіггса посідає унікальне місце: лише він має квантові числа, які збігаються з квантовими числами вакууму, і є єдиною елементарною скалярною частинкою в СМ. Нова частинка досить важка за мірками фізики мікросвіту. Вона не має електричного заряду, нестабільна і може розпадатися по-різному. Among all the elementary particles, the Higgs boson occupies a unique place: it only has quantum numbers that reduce to quantum numbers Vacuum, and is the only elementary scalar particle in the SM. The new particle is sufficiently heavy by the standards of physics of the microworld. It has no electric charge, it is unstable and can disintegrate in different ways.Документ Дослідження фізичної абсорбції в апаратах з механічними перемішувальними пристроями(2017) Денисюк, Владислав Сергійович; Івасенко, Максим Олександрович; Стефанюк, Богдан; Хоньків, Мирослав Олександрович; Запорожець, Юлія Владиславівна; Зав'ялов, Володимир ЛеонідовичНа відміну вібраційної дії на робоче середовище турбінна мішалка також створює динамічний тиск поблизу лопатей, що також позитивно сприяє механічному подрібненню бульбашок повітря, разом з тим генерує крупномасштабні вихори, що не дають великих локальних швидкостей в зоні контакту фаз. Unlike vibration environment action naroboche turbine mixer creates dynamic pressure near the blades, which positively contributes to mechanical grinding air bubbles, however, generates large-scale vortices that do not provide large local velocities in the contact phases.Документ Метаболіти мікробного походження як біобезпечні ароматизатори для харчової промисловості(2021) Івасенко, Максим ОлександровичДокумент Мікроорганізми псування м’яса і м’ясопродуктів(2020) Івасенко, Максим Олександрович; Слободян, Ольга ПетрівнаМікроорганізми можуть потрапити у харчовий продукт при вирощуванні сировини, від персоналу, обладнання, повітря, недотримання умов зберігання та порушення технологічного процесу. У роботі проаналізовано основні види мікробіологічного забруднення м’яса і м’ясопродуктів. Microorganisms can get into the food product during cultivation raw materials, personnel, equipment, air, non-compliance with storage conditions and violation of the technological process.The main types of microbiological are analyzed contamination of meat and meat products.