Перегляд за Автор "Андрієнко, Тамара Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Інноваційна технологія пивного сусла(2012) Андрієнко, Тамара Миколаївна; Мартинюк, Богданна Миколаївна; Домарецький, Віталій АфанасійовичКласичний спосіб технології пивного сусла характеризується періодичним затиранням солоду, як носія ферментів, та несолоджених матеріалів при оптимальній температурі, періодичним фільтруванням і кип’ятінням сусла в сусловарильних апаратах. При застосуванні розчинених ферментних препаратів їх використання складає 10…15 %. The classic way technology characterized by periodic beer wort mashing malt, as a carrier of enzymes and nesolodzhenyh materials at optimal temperature, filtration and periodic boiling wort in a brewing apparatus. When using dissolved enzymes use is 10 ... 15%.