Перегляд за Автор "Аникієнко, Антон"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Наукове обгрунтування складу кефірного продукту з порошком топінамбуру(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Аникієнко, Антон; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаРозроблено новий вид продукту кефірного, який містить купажовану олію та порошок топінамбуру, що дасть змогу підвищити харчову цінність та розширити асортимент кисломолочної продукції з рослинними компонентами. A new type of kefir product containing blended oil and jerusalem artichoke powder has been developed, which will increase the nutritional value and expand the asperity of sour-milk products with plant components.Документ Наукове обгрунтування складу щербету з низьким вмістом жиру(2019) Аникієнко, Антон; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОбґрунтовано раціональне співвідношення між плодово-ягідною та молочною сумішами у виробництві щербету з низьким вмістом жиру, що забезпечує формування високої якості готового продукту. The rational correlation between fruit and berry and milk mixes in the production of low-fat sorbet is grounded, which ensures the formation of high quality of the finished product.