Перегляд за Автор "Антонік, Анна Григорівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження горіхоплідної сировини для створення продуктів нового покоління(2021) Антонік, Анна ГригорівнаДокумент Низькобілкове печиво: розробки та перспективи(2019) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна; Богатирова, Єлизавета Валеріївна; Антонік, Анна ГригорівнаНаведено інформацію щодо захворювання на фенілкетонурію та результатів розроблення низькобілкового печива з застосуванням невеликої кількості борошна та без застосування борошна.Information on the phenylketonuria disease and the results of the development of low-protein cookies using a small amount of flour and without the use of flour are given.