Перегляд за Автор "Бабенко, О. Б."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження структурно-механічних показників нових сиркових десертів та їх зміни під час зберігання(2001) Мінорова, Антоніна Володимирівна; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Смірнов, Вадим Семенович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бабенко, О. Б.Вивчено структурно-механічні показники сиркових десертів, зокрема, компресійні, як важливі елементи об’єктивної оцінки консистенції продукту. Досліджено відносні пластичність та пружність системи та їх зміну в процесі зберігання залежно від дози сироватко-желатинового комплексу (СЖК). Визначено оптимальну концентрацію СЖК, що забезпечує задані структурно-механічні властивості.