Перегляд за Автор "Баранова, Ксенія Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження білкових продуктів насіння льону(2014) Баранова, Ксенія Вікторівна; Янюк, Тетяна ІванівнаПродукти з насіння льону, загальнодоступні для вживання в харчових рецептурах, використовуються у виді цільного лляного насіння, стабілізованого лляного насіння (тобто лляного насіння, підданого визначеній тепловій обробці) і борошна крупного помелу. Знежирене борошно крупного помелу з лляного насіння, білковий концентрат і ізолят одержують у лабораторних умовах, але ще не реалізують у промисловому масштабі. Products with flax seeds, for public use in food formulations used in the form of whole flaxseed, stabilized flaxseed (linseed is subjected to specified heat treatment) and coarse flour milling. Skim coarse grinding flour with flax seed, protein concentrate and isolate obtained in laboratory conditions, but do not implement an industrial scale.Документ Спосіб одержання концентрованого продукту з насіння льону (Патент на винахід 109869)(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія Вікторівна; Тракало, Тетяна ОлександрівнаВ основу винаходу покладено удосконалення способу одержання концентрованого продукту з насіння льону, що дозволяє надати йому нових споживчих властивостей та розширити асортимент продукції з луб’яних культур. The basis of the invention entrusted improvement process for the production of concentrated product from flax seed, allowing him to provide new consumer properties and expand the range of products of bast crops.Документ Спосіб одержання концентрованого продукту з насіння льону (Патент на корисну модель № 101357)(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія Вікторівна; Тракало, Тетяна ОлександрівнаВ основу корисної моделі покладено удосконалення способу одержання концентрованого продукту з насіння льону, що дозволяє надати йому нових споживчих властивостей та розширити асортимент продукції з луб’яних культур. The basis of the invention entrusted improvement process for the production of concentrated product from flax seed, allowing him to provide new consumer properties and expand the range of products of bast crops.Документ Спосіб одержання льняного напою (Патент на корисну модель № 83981)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія ВікторівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу одержання льняного напою, що дозволяє, використовуючи насіння льону надати йому нових споживчих властивостей. Utility model patent. At the heart of utility model is the method of linseed drink production that allows using linseed to add it a novel consumer properties.