Перегляд за Автор "Бзенко, Альона Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості та проблеми розвитку хлібопекарської галузі в Україні та шляхи їх подолання(2013) Бзенко, Альона ОлександрівнаОднією з найважливіших галузей, що забезпечують продовольчу безпеку України, є хлібопекарська. Її структуру формують: сільськогосподарські виробники, що вирощують зернові культури; елеватори, що сушать та зберігають зерно; борошномельні та хлібопекарські підприємства, які задовольняють потреби усіх верств населення в хлібобулочній продукції. One of the major industries that provide food security Ukraine is baking. Its structure is formed: agricultural producers who grow crops; elevators, which are dried and store grain; Flour and bakery enterprises meet the needs of all segments of the population in bakery products.Документ Стан та перспективи земельної реформи в Україні(2012) Бзенко, Альона ОлександрівнаОдна із цілей земельного реформування залишається нездійсненною, а саме, створення сучасного ринку земель сільськогосподарського призначення на засадах зрозумілої та прозорої державної системи реєстрації прав на землю та надання державою гарантій щодо захисту приватної власності. One of the goals of land reform is impossible, namely, the creation of the market of agricultural land on the basis of clear and transparent system of state registration of rights and provision of state guarantees for the protection of private property.Документ Стан та тенденції розвитку ринку безалкогольних напоїв України(2015) Бзенко, Альона ОлександрівнаДокумент Тенденції ринку борошна в Україні(2014) Бзенко, Альона Олександрівна; Данькевич, Олександр ГригоровичСучасний стан економіки супроводжується значними трансформаціями, також падінням обсягів виробництва та реалізації зернових культур, продукції переробки зерна, зниженням показників ефективності розвитку борошномельно-круп'яної і комбікормової промисловості, порушенням рівноваги у співвідношенні попиту і пропозиції борошна, крупів та комбікормів. Тому в таких умовах постає необхідність у всебічному вивченні, узагальненні та розробці науково-практичних рекомендацій щодо вирішення проблеми значного підвищення ефективності функціонування борошномельно-круп'яної галузі в регіонах та по країні в умовах ринкового господарювання, збалансованого та пропорційного розвитку сировинних зон та зернопереробних підприємств. The current state is accompanied by a remarkable transformation as the fall in production and sales of crops and products of grain processing, reduced performance of Milling and feed industry, imbalance in the supply and demand of flour, cereals and animal feed. Therefore, in such circumstances, there is a need for a comprehensive study, synthesis and development of scientific and practical recommendations to address significant increase in the efficiency of the Milling industry in the region and the country as a market economy, sustainable and balanced development of raw material zones and grain processing enterprises.