Перегляд за Автор "Богатирьова, Єлизавета Валеріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості розроблення низькобілкових «борошняних» кондитерських виробів(2019) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Богатирьова, Єлизавета Валеріївна; Грицевіч, Марія ЮріївнаРозглянуто проблематику захворювання на фенілкетонурію, проаналізовано склад низькобілкових виробів світових виробників, розраховано вміст фенілаланіну у традиційних «борошняних» кондитерських виробів, що виготовляються на території України, описані етапи розроблення низькобілкового печива для хворих на фенілкетонурію. The problem of phenylketonuria disease was considered, the composition of low-protein products of world manufacturers was analyzed, the phenylalanine content of traditional "flour" products was calculated of confectionery products produced in Ukraine, the stages of development of low-protein cookies for patients with phenylketonuria are described.Документ Перспективи розроблення безбілкового печива(2019) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна; Богатирьова, Єлизавета ВалеріївнаНаведено розробки низькобілкового печива без застосування структуроутворювачів та з застосуванням структуроутворювачів (карбоксиметилцелюлоза та камідь гуара). The developments of low-protein cookies without using of structure builders and with using of structure builders (carboxymethyl cellulose and guar gum) are given.