Перегляд за Автор "Бондаренко, Богдан"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розроблення масляної пасти з сиропом обліпихи(2014) Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблений новий вид вершкового масла з сиропом обліпихи на фруктозі. We have developed a new type of butter with sea buckthorn syrop.Документ Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі(2014) Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара ОлексіївнаЗ врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.Документ Розроблення технології масляної пасти з сиропом обліпихи на фруктозі(2014) Бондаренко, Богдан; Рашевська, Тамара ОлексіївнаЗ врахуванням всіх властивостей сиропу з обліпихи, було складено рецептуру для масляної пасти з додаванням обліпихи. Taking into account all the properties of sea buckthorn syrup was made Pancake recipe for pasta with the addition of sea buckthorn.Документ Синтез похідних лупініну в ряду флавоноїдів(2011) Бондаренко, Богдан; Фрасинюк, Михайло Сергійович; Бондаренко, Світлана ПетрівнаПроведено аннелювання оксазинового циклу до хромонового та кумаринового ядра шляхом взаємодії 7-гідроксиізофлавонів та 7-гідроксикумаринів з лупініламіном та формаліном. Вперше отримано нові похідні 9,10-дигідро-4H,8H-хромено[8,7-e][1,3]оксазин-4-ону та 9,10-дигідро-2H,8H-хромено[8,7-e][1,3]оксазин-2-ону, що містять в положенні 9 фрагмент лупініну.Документ Флавоноїди та їх вплив на організм людини(2013) Тагаєва, О. О.; Павленко, Катерина Андріївна; Бондаренко, Богдан