Перегляд за Автор "Бондарець, О. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження умов ферментативного гідролізу крохмалю з метою отримання сиропів для пивоваріння(2010) Донець, О. С.; Бондарець, О. В.; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаДосліджено особливості гідролізу крохмалю з метою отримання мальтозних сиропів схожих за складом вуглеводів до пивного сусла. Встановлено, що для цього необхідно використовувати комплекс зцукрюючих ферментних препаратів β-амілази та глюкоамілази. The features of the hydrolysis of starch to produce maltose syrups carbohydrate composition close to the beer wort. Found that this is necessary to use complex saccharifying enzyme preparations β-amylase and glucoamylase.Документ Исследование ферментативного осахаривания крахмала с целью получения мальтозных сиропов(2010) Донец, А. С.; Бондарець, О. В.; Сокирко, М. М.; Капец, И. Н.Приведены результаты исследований кинетики ферментативного осахаривания крахмала до мальтозы в зависимости от применения разных ферментных препаратов, их композиций, последовательности введения и затрат. Результаты работы позволят улучшить качество и расширить ассортимент сахаристых продуктов. The results of studies on the kinetics of enzymatic saccharification of starch to maltose depending on the application of different enzyme preparations, their compositions, the sequence of administration and costs. Results of work will improve the quality and range of sugary foods.