Перегляд за Автор "Бублик, О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Комплексна оцінка якості молочних пудінгів(2001) Скорченко, Татьяна Анатольевна; Хлобистова, Ольга Андріївна; Бублик, О.Об`єктивна оцінка якості молочних виробів залежить від багатьох характеристик. На нашу думку, стандартні нормативи дещо застаріли й не гарантують новим молочним виробам тривалого терміну зберігання. Пропоновані нами рецептури молочних пудінгів, які передбачають підвищений вміст масової частки сухих речовин у молочній суміші – близько 21,12%, спрямовані на подовження стабільності якісних показників молочних десертів. The objective evaluation of the quality of dairy products depends on many characteristics. In our opinion, the standard norms somewhat outdated and does not guarantee a new dairy products a long shelf life. We offer milk pudding recipes that involve high content mass fraction of solids in the milk mixture - about 21.12%, aimed at extending the stability of quality indicators dairy desserts.