Перегляд за Автор "Бурлай, Вікторія"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини(2013) Бурлай, Вікторія; Хижняк, Ольга Олександрівна; Іванов, Сергій ВіталійовичСтаття присвячена розробці нового виду сиркових виробів з підвищеною біологічною цінністю. Вона буде цікавою для молокопереробних підприємств, які бажають розширити асортимент власної продукції за рахунок виробництва функціональних молочних продуктів, а саме сиркових мас. Як функціональні інгредієнти нами було обрано зародки зернових культур та пряно-ароматичну композицію, до складу якої входить імбир, куркума та плоди сумаху. В даній статті обґрунтовано використання зазначених інгредієнтів для виробництва сиркових мас із нежирного кисломолочного сиру.Документ Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини(2014) Бурлай, Вікторія; Хижняк, Ольга ОлександрівнаВ результаті проведеної роботи ми очікуємо отримати новий сирковий продукт підвищеної харчової цінності, виробництво якого не вимагатиме зміни технологічного процесу виготовлення.Документ Комплекси кадмію (II) з папаверином та використання їх у фармакології та аналітичній практиці(2014) Максименко, Олена Василівна; Бурлай, ВікторіяМетал-індикаторним методом досліджено комплексоутворення кадмію (II) з папаверином. Встановлені кількісні характеристики складу та стійкості дослідженої системи. Metal-indicator method investigated complexation of cadmium (II) with papaverine. Established quantitative characteristics of the composition and stability of the investigated system.