Перегляд за Автор "Бутенко, Ліана Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловості(2021) Бутенко, Ліана Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаСаботаж або «біотероризм» є досить серйозним питанням у сфері безпеки харчової продукції. З метою запобігання даної загрози в Європейських країнах було розроблено систему ТАССР (Threat Assessment Critical Control Point), що дає можливість попередити небезпеку. Sabotage or "bioterrorism" is a very serious issue in the field of food safety. In order to prevent this threat, European countries have developed the HACCP (Threat Assessment Critical Control Point) system, which makes it possible to prevent the danger.Документ Розроблення процедури контролю алергенів для ПрАТ «Саливоньківський цукровий завод» у виробництві цукру білого кристалічного(2023) Бутенко, Ліана Олександрівна