Перегляд за Автор "Бучинська, Дарія Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льону(2021) Бучинська, Дарія ВіталіївнаДокумент Управління якістю продукції хлібобулочного підприємства великої потужності(2019) Бучинська, Дарія Віталіївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаСучасний стан ринку хлібобулочної продукції розширюється появою підприємств малої потужності по всій території України. В так умовах виробник повинен формувати високу якість продукції, що буде мати свого постійного споживача на ринку. За результатами проведеного SWOT-аналізу встановлюємо, що досліджуване підприємство має ряд сильних сторін і можливостей на хлібопекарському ринку. The current state of the bakery market is being expanded by the emergence of small-scale enterprises throughout Ukraine. In such conditions, the manufacturer must create high quality products that will have its own regular consumer in the market. Based on the results of the SWOT analysis, we find that the enterprise under study has a number of strengths and opportunities in the bakery market.