Перегляд за Автор "Біла, Катерина Василівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономії(2014) Біла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаНині законодавцями нової кулінарної моди стають шеф-кухарі, які за законами хімії та фізики працюють з хімічним складом і агрегатним станом продуктів. Now legislators fashion new culinary chefs are that the laws of chemistry and physics work on the chemical composition and state of aggregation products.Документ Зміна клімату і туризм(2014) Біла, Катерина Василівна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаКлімат є ключовим ресурсом для туризму і туристичний сектор особливо чутливо реагує на зміни клімату та глобального потепління, багато з яких уже відчутні. Зростаюче міжнародне занепокоєння щодо швидких темпів зміни клімату на нашій планеті, а також наслідків, що відображаються на навколишньому середовищі, населенні та їх господарській діяльності, стало очевидним.Документ Комплімент від шеф-кухаря - знак поваги до гостей(2013) Біла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаШеф-кухарі в ресторанах світу, бажаючи вразити гостей, роблять їм комплімент. В ресторанному обігу слово «комплімент» означає маленьке, «на один зубок» частування від шеф-кухаря, яке передує замовленим гостем стравам. Chefs in restaurants in the world, wanting to impress guests, make them a compliment. In the restaurant trafficking word "Gift" means small, "one tooth" treat from the chef that precedes guest ordered dishes.