Перегляд за Автор "Васильєва, Анна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Організаційно-економічні аспекти застосування механізму санації на підприємстві(2015) Васильєва, Анна ВолодимирівнаВнутрішні механізми мінімізації ризиків економічної діяльності підприємств все частіше не виправдовують витрат на їх реалізацію та не приносять очікуваних фінансових результатів. Internal mechanisms minimize the risks economic activity is increasingly not justify the cost of their implementation and do not bring the expected financial results.Документ Пріоритетні напрями інноваційного розвитку підприємств(2014) Минко, Лілія Миколаївна; Васильєва, Анна ВолодимирівнаДокумент Управління вартістю проекту(2014) Васильєва, Анна Володимирівна; Москаленко (Римаренко), Вікторія ОлександрівнаКерівник кожного проекту в першу чергу стурбований управлінням прямими витратами на проект, але сучасна ситуація веде до того, що його роль в управлінні вартістю проекту буде зростати за рахунок поступового включення нетрадиційних областей та креативного підходу в управлінні вартістю. The head of each project is primarily concerned controlled direct costs for the project, but the current situation is the fact that his role in managing the project cost will increase due to the gradual inclusion of non-traditional areas and creative approach to cost management.Документ Функціональні продукти для дитячого харчування, збагачені на біоорганічні матеріальні сполуки(2014) Васильєва, Анна ВолодимирівнаНауково встановлено та доведено, що зараз харчовий раціон дітей у віці до трьох років не відповідає нормам та рекомендаціям, містить значний надлишок енергії та недостатню кількість заліза (дефіцит заліза орієнтовно становить 40-50%), йоду (частота йододефіцитних захворювань становить близько 35%), кальцію, цинку, вітамінів A, D, Е, В. Тому розроблення функціонального харчування для дітей є вкрай актуальним завданням на сучасному рівні та вимагає наукового обгрунтування та глибоких досліджень. Scientifically proven and established what is now the diet of children under three years do not meet the standards and guidelines contain a significant excess of energy and lack of iron (iron deficiency is approximately 40-50%), iodine (iodine deficiency disorders rate is about 35%) calcium, zinc, vitamins A, D, E and B. Therefore the development of functional foods for children are extremely important task at the present level and requires scientific studies and extensive research.